Avinyonet de puigventos_pedra seca_Empordaturisme

Descoberta de Pedra Seca Avinyonet de Puigventós

Descoberta guiada del patrimoni de Pedra Seca a La Garriga d’Empordà i Avinyonet de Puigventós

Dia 26 de novembre a les 10h

Estàs convidat a una apassionant descoberta guiada del ric patrimoni de Pedra Seca a La Garriga d’Empordà i Avinyonet de Puigventós. Aquesta experiència única tindrà lloc el dia 26 de novembre a les 10h, oferint una oportunitat excepcional per explorar i apreciar la bellesa d’aquests dos llocs fascinants.

La ruta, amb una durada prevista de 2.30 hores, està dissenyada per a tots els nivells d’interès, amb una dificultat considerada fàcil. Això significa que és ideal per a tota la família i perfecta per als amants de la natura que desitgin gaudir d’una jornada agradable i informativa.

Les places són limitades, així que assegura’t de reservar amb antelació per garantir la teva participació. L’activitat ofereix places gratuïtes, una oportunitat excepcional per a aquells que desitgin explorar el patrimoni de Pedra Seca sense cap cost addicional.

Per a més informació i per a la teva reserva, pots posar-te en contacte amb nosaltres a través de l’adreça de correu electrònic terramar@terramar.org o trucant al 618547958.

No deixis passar aquesta oportunitat de descobrir la riquesa cultural i natural de La Garriga d’Empordà i Avinyonet de Puigventós amb la nostra descoberta guiada del patrimoni de Pedra Seca.

Avinyonet de puigventos_pedra seca_Empordaturisme

Pedra Seca_empordaturisme

  • 17742 Avinyonet de Puigventós, Catalunya Espanya42º14'60''N 2º54'52''E
Com arribar Explora el mapa