Arts, contes i llegendes – Castelló d’Empúries

Descobreix les Arts, Contes i Llegendes de la Capital Comtal del Comtat d’Empúries

La visita “Arts, Contes i Llegendes” t’obsequia amb l’oportunitat única d’immersió en el món màgic de les arts, els contes i les llegendes que envolten la capital comtal del comtat d’Empúries.

En aquest apassionant recorregut pels carrers medievals, un guia expert t’acompanyarà, revelant-te personatges emblemàtics i històries fascinants que han donat vida a aquesta ciutat al llarg dels segles.

Coneixeràs llegendes i mites amagats entre els antics murs de la ciutat, des de les emocionants aventures dels cavallers fins als enigmes misteriosos que envolten els edificis històrics. Les històries cobraran vida a mesura que caminis pels carrers empedrats i descobreixis els racons més secrets d’aquesta ciutat medieval.

A més a més, tindràs l’oportunitat de contemplar les obres d’art que adornen aquests carrers, des de pintures i escultures fins a artesania tradicional. Cada obra té la seva pròpia història per explicar, i el teu guia t’ajudarà a desxifrar-les i apreciar-les plenament.

Sigues part d’aquesta visita única i fascinant, on les arts, els contes i les llegendes convergeixen en un emocionant passeig per la capital comtal del comtat d’Empúries. Deixa’t endinsar en la màgia i l’encant d’aquesta ciutat i descobreix els seus secrets més ben guardats. Uneix-te a nosaltres en aquest viatge inoblidable, ple de misteri i bellesa, que et transportarà a temps passats i emocionants aventures. Et convidem a descobrir la riquesa cultural i històrica d’aquesta joia medieval.

No et perdis aquesta experiència enriquidora i estimulant que et connectarà amb el passat i la bellesa intemporal d‘Empúries. T’esperem per compartir aquest viatge inigualable a través de les Arts, Contes i Llegendes!

arts, comtes i llegendes_castello dempuries_terramar_Empordaturisme

  • 17486 Castelló d'Empúries Castelló d'Empúries, Catalunya Espanya42º15'32''N 3º4'30''E
Com arribar Explora el mapa