En utilitzar aquest lloc accepta l'ús de cookies per a anàlisi i contingut personalitzat. Més informació x
Estàs a:
Skip Navigation LinksAssociació Alt Empordà Turisme > Inici

Atractius

[+]
  • Ecomuseu- Farinera Ecomuseu- Farinera
  • Ermita de Sant Jaume i Sant Felip (Lladó) Ermita de Sant Jaume i Sant Felip (Lladó) El camí cap al mirador comença al barri del Pujol, a l’entrada del nucli de Lladó venint des de Navata, on es troba un indicador del mirador. Es pren el carrer de la Serra fins a trobar el camí del Pujol. El sender passa per Can Rovellat, una casa de pagès seguida de la granja Caselles, rere la qual apareix la primera bifurcació. El recorregut continua pel camí de l’esquerra, on hi ha l’indicador del mirador. Després de mig quilòmetre i a l’altura d’una altra casa de pagès, arriba un encreuament de tres camins. El trajecte continua pel camí de l’esquerra, seguint l’indicador del mirador. Després d’uns 150 m, apareix una altra bifurcació. Es continua i s’agafa el trencall de l’esquerra que correspon al GR-2. Després d’uns 200 m, s’arriba a l’ermita de Sant Felip i Sant Jaume, on hi ha aquest mirador.
  • Sant Pere de Rodes Sant Pere de Rodes

    Monestir benedictí, romànic, el més emblemàtic de l’Empordà. Tot i que el seu origen és incert, se’n tenen notícies documentades des de l’any 878 i fou abandonat pels monjos definitivament al 1798. Adoptà la seva configuració principal entre els segles X i XII amb successives... 

  • Sant Miquel de Fluvià Sant Miquel de Fluvià

    La construcció del monestir de Sant Miquel de Fluvià va iniciar-se a mitjan segle XI, i l'església fou consagrada l'any 1065. Del monestir només en resta l'església, l'actual parròquia de la població, un edifici que destaca per la seva grandiositat...

  • Dòlmen de la Creu de Cobertella Dòlmen de la Creu de Cobertella El terme de Roses ha estat poblat des de temps remots; nombrosos jaciments prehistòrics en donen testimoni. Per la seva tipologia, situació i grandària, el dolmen de la Creu de Corbella pot considerar-se el més famós del país.

Packs i Ofertes

[+]

Alt Empordà

[+]
Caiac a Llançà Caiac a Llançà
L'Escala L'Escala
Alt Empordà Alt Empordà
Sant Llorenç de la Muga Sant Llorenç de la Muga
Cap de Creus Cap de Creus
Temporal de mar a L'Escala Temporal de mar a L'Escala
Bella mar Bella mar
Port de Llançà Port de Llançà
Portlligat (Cadaqués) Portlligat (Cadaqués)
El Port de la Selva El Port de la Selva
Alt Empordà Alt Empordà
Passeig d'Empúries Passeig d'Empúries
Teranyina: l'art de pesca del "llum" Teranyina: l'art de pesca del "llum"

L’Alt Empordà, una terra encisadora que ha seduït i sedueix a milers de persones. Artistes de nivell internacional l’han convertit en la protagonista de les seves obres. Una visió que reflecteix el tarannà obert d’un territori acollidor que fascina pels seus paisatges, pels seus colors, pel seu ambient, per la gastronomia, pels seus habitants, per la cultura i, també, per l’empremta que l’hi ha llegat la gent que, al llarg dels anys, se l’ha fet seva.

Llistat d'associats

[+]

Agenda

[+]
www.flickr.com